Хората в Габрово и Велико Търново: Подкрепата за „Патриоти за Валери Симеонов” нарастваПодкрепата за Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) е нараснала три пъти според социологически проучвания. Това коментираха симпатизанти на родолюбивата коалиция от Велико Търново и Габрово по време на срещи с водача на листата Валери Симеонов и шестата в нея Венера Тодорова.  Хората  в двата града също заявиха подкрепата си, подчертавайки, че досега единствено Валери Симеонов и народните представители на НФСБ са показали, че вършат работа в полза на хората и са го направили с реални действия, а не само на думи.
„Подкрепата от тук нататък ще се повишава още, защото винаги има едно закъснение при отчитането на електоралните нагласи. За разлика от други партии, които тръгнаха с много пари, ние практически тръгнахме със скромни средства и така си продължаваме.  Но за сметка на това пък -  все по-голяма инерция набира нашата кампания от една страна, а от друга - все повече хора си спомнят за тези, които вършат работа и ги разпознават. С други думи - грамотността по отношение на Европейските избори съвсем естествено нараства с всеки изминат ден и с всяка изминала седмица. Така че аз нямам никакви съмнения за резултатите от тези избори”, подчерта Валери Симеонов.
Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината.

Популярни публикации от този блог

Кога ще се проведат Евроизбори 2019?

Мотиви за издигане кандидатурата на Валери Симеонов